Niet alleen de vraag naar bedrijfsartsen stijgt, ook andere zorgprofessionals zijn hard nodig. Er zijn op dit moment vacatures beschikbaar voor basisartsen, casemanagers, verzekeringsartsen en re-integratiedeskundigen bijvoorbeeld. Ook arbeidsdeskundigen en zorgprofessionals met een andere achtergrond kunnen zich aanmelden als kandidaat.

Voor professionals in de zorg 

Co2Work zorgt dat u als zorgprofessional snel op de juiste plek terecht komt. Bent u bijvoorbeeld bedrijfsarts, basisarts, casemanager, (GZ-)psycholoog, arboverpleegkundige of veiligheidskundige? Dan hebben wij ongetwijfeld de juiste vacature voor u. Ook als u nog in opleiding bent kunt u zich aanmelden.

Vacatures voor zorgprofessionals: 

Voor werkgevers in de zorg

In Nederland is er een groot tekort aan goed opgeleid personeel in de zorg. Het is onze missie om dit tekort terug te brengen door een duurzame match te maken tussen professionals en onze opdrachtgevers. Co2Work onderscheidt zich door korte lijnen, persoonlijk contact, inhoudelijke expertise en een breed netwerk.

Werving en selectie op het gebied van:

  • Verzuim & re-integratie
  • Vitaliteit & inzetbaarheid
  • Veiligheid & preventie
  • Duurzame mobiliteit 
  • Meer branches

Om een duurzame match tussen professionals en onze opdrachtgevers te realiseren werken wij met een vast stappenplan, zowel voor werkgevers als voor kandidaten. Dankzij een duidelijk stappenplan vinden kandidaten snel de juiste vacature. En komen opdrachtgevers binnen de kortste keren in contact met de juiste professionals.