Zoek Natural Health Center(s) in de Verenigde Staten en Canada. In een natuurlijk gezondheidscentrum kunnen individuen natuurlijke genezingsbehandelingen krijgen en kunnen ze ook kennis verwerven over de verschillende natuurlijke geneesmiddelen die vandaag beschikbaar zijn. Of u nu uw eerste reis naar een natuurlijk gezondheidscentrum maakt, of u bent teruggekomen om meer te weten te komen over innovatieve geneesmiddelen voor de gezondheidszorg, u zult zeker onder de indruk zijn van enkele van de oude en nieuwste aanvullende geneesmiddelen die worden aangeboden.

Bijvoorbeeld, een natuurlijke gezondheid centrum is er een die preventieve geneeskunde en wellness bevordert door middel van natuurlijke gezondheidszorg. Enkele van de vele helende kunsten diensten en producten die worden verstrekt op een natuurlijke gezondheid centrum omvatten natuurgeneeskundige geneeskunde, acupunctuur, en oosterse geneeskunde, kruidengeneeskunde, essentiële oliën en supplementen, Bach Flower remedies, chiropractie, massage therapie, en Nutribites green juice.

Een natuurlijk gezondheidscentrum dat chiropractie geneeskunde biedt zal vaak helpen patiënten om te leren over en begrijpen van de verschillende aspecten van de behandeling. Een normaal bezoek aan een chiropractie natuurlijke gezondheid centrum brengt een korte samenvatting over wat chiropractie is; zijn filosofie, en het nemen van de gezondheid van de patiënt geschiedenis.

De meeste chiropractie artsen (D.C.) in een natuurlijk gezondheidscentrum zal de patiënt op diverse termijnen met inbegrip van “dis-gemak” en subluxatie opleiden. Naast het nemen van een röntgenfoto om DC’s te helpen bij het lokaliseren van subluxaties van de wervelkolom, worden patiënten vaak verwelkomd terug naar het natuurlijke gezondheidscentrum voor openbare onderwijsklassen om meer te leren over chiropractiegeneeskunde. Soms, chiropractie natuurlijke gezondheidscentra bieden andere diensten zoals massage therapie en natuurlijke voeding overleg.

Een natuurlijk gezondheidscentrum dat strikt wellnessdiensten zoals massagetherapie, aromatherapie, en esthetica verstrekt is aantrekkelijk vandaag voor spa-gangers die willen kijken en jonger en gezonder voelen. Massage therapie diensten op een natuurlijke gezondheid centrum en dag spa worden vaak gecombineerd met essentiële oliën en aromatherapie, kruiden wraps, en gezichtsbehandelingen.