De elektrische tandenreiniger is uitermate geschikt voor het verwijderen van tandsteen en tandplak. Een goede oplossing om het gebit goed te verzorgen en een gezonde mondflora te hebben. De elektrische tandreiniger is een nieuw ontwerp, ideaal voor het reinigen van de tanden. Je verwijdert er tandsteen en tandplak mee. Dat resulteert in een gezonde mond en frisse adem en is een reflectie van een gezond leefpatroon.

 

Hoe gebruik je de elektrische tandenreiniger

De elektrische tandenreiniger zet je aan door de aanknop een seconden ingedrukt te houden. Is het eenmaal aan, dan kun je deze elektrische tandenreiniger op drie verschillende reinigingsstanden instellen. Je bepaalt dus in welke reinigingsstand je op dat moment te werk wilt gaan. Je hebt de.keuze uit de reinigingsstanden: Soft, Normal en Clean. De meeste elektrische tandenreinigers zijn voorzien van een ingebouwde led verlichting. Deze gaat aan door dubbel op de aan knop te klikken en hij gaat uit door weer dubbel op te klikken. De tandenreiniger plaats je bij gebruik op de tandsteen en tandplak en deze wordt dan machinaal schoon geschrapt binnen enkele seconden.

 

Veiliger dan tandartshaken

De elektrische tandenreinigers zijn veiliger dan de tandarts haken. In feite zijn alleen de tandartsen en mondhygiënisten bevoegd om de zo bekende tandarts haken te gebruiken. Zelf de tandartshaak gebruiken in je mond kan tot onplezierige ervaringen leiden. Bij de tandartshaak oefen je bij gebruik veel druk uit en als je even uitschiet heb je zo een flinke snijwond aan het tandvlees. Wil je toch zelf de tandsteen verwijderen? Ga dan voor de elektrische tandenreiniger. Deze is voorzien van een antislip greep, waardoor je geen schade brengt aan het tandvlees. Bij aankoop krijg je een instructieboekje mee waar je makkelijk mee veilig aan de slag kunt.

 

Voorzien van accu en twee opzetstukken

De elektrische tandenreiniger werkt op een duurzame lange accu, die je met een USB-kabel kunt opladen. Deze elektrische tandenreiniger komt twee opzetstukken, waarvan de eerste een wat scherpere en smallere kop heeft. Een smalle kop geschikt voor tussen de tanden en op moeilijke plekken tussen en achter de tanden en kiezen. De tweede is een wat breder opzetstuk en is meer bestemd voor de oppervlakte van uw tanden.

 

Tandheelkundig Centrum Mondain Hoofddorp
Kruisweg 616
2132 CH Hoofddorp